Zo oom, zo neefje?

Zo oom, zo neefje?

juli 15, 2016  |  Hobby's

Nu ik met pensioen ben heb ik lekker veel tijd om met mijn passie auto’s bezig te gaan. Ik heb dan ook laatst een nieuwe auto ingekocht! Die kan ik mooi weer gaan opknappen! De hele body is nog goed en de buitenkant ziet er ook vrijwel gaaf uit. Hij heeft geen deuken en slechts een paar kleine krasjes. Het interieur daarentegen kan wel een opknapbeurt gebruiken. Nieuwe automatten kopen en de stoelen van nieuwe bekleding voorzien zal de auto er al veel nieuwer uit laten zien!

Bezoek van mijn neefje

Afgelopen weekend kwam mijn neefje langs en hij zag de auto staan. Die jongen is ook helemaal gek van auto’s, wat ik natuurlijk geweldig vind! Hij was zo enthousiast dat ik speciaal voor hem een RC auto heb gekocht. Nu kan ik als oom bijna niets meer fout doen, haha! Hij scheurt al lekker rond met zijn nieuwe autootje, dat is zo mooi om te zien. Ik vertelde trouwens laatst ook al dat ik tegenwoordig bijna altijd een telefoonhouder in de auto plaats. Dan kan ik namelijk meer geld voor een auto vragen. Dat heb ik ook aangeraden aan een vriend. Hij is namelijk veel op pad met de motor en ik zag laatst dat er ook een telefoonhouder voor de motor verkocht worden. Dan zullen die dingen vast ook wel gewild zijn. Misschien dat ik zelf ook nog een motorrijbewijs ga halen binnenkort. Het mooie van motoren is dat ze zo enorm hard accelereren. Ik mag dan wel wat ouder zijn, maar ook ik mag toch nog dromen!


Leave a Reply