Wie ben ik?

Wie ben ik?

december 4, 2015  |  Home

Hee, Jacques hier! Leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik zal me even voorstellen. Ik ben dus Jacques en ik woon in Arnhem. Relatief vroeg ben ik met pensioen gegaan (ik ben 58), maar dat heeft een goede reden! Na een enorm hectisch leven als zakenman zou ik graag wat meer tijd besteden aan mijn grootste passie: auto’s. Hoe ouder de auto’s zijn hoe beter het is, dan kan ik ze opknappen en weer doorverkopen. Deze hobby is ontstaan nadat ik ben gescheiden, ik besefte daardoor dat het belangrijk is om meer tijd aan mezelf te besteden! Ik heb nu alle tijd om aan auto’s te sleutelen en hiermee wat extra inkomen te genereren. Daarnaast woon ik in een aardig oud huisje inmiddels, die ook wel wat onderhoud nodig heeft. Gelukkig heb ik de tijd om af en toe ook eens lekker te klussen. Dat doe ik graag zelf, want het moet altijd precies zo zijn als ik wil! Een eigenschap van mij die je mogelijk vaker in mijn blogs voorbij zult zien komen.


Leave a Reply