Weer aan het klussen

Weer aan het klussen

januari 13, 2017  |  Contact

Ik ben weer lekker aan de slag met het opknappen van auto’s! De nieuwe automatten zijn besteld voor de old timers. Het duurde gelukkig niet zo heel lang voordat ik geschikte matten gevonden had. Ik had verwacht dat het nog wel een flinke zoektocht zou worden. Als het goed is komen ze deze week binnen en dan kan ik verder met de old timers. Naast het klussen aan auto’s heb ik ook nog gezocht naar wat leuke spullen voor de tuin.

Bezig in en rond het huis

De laatste weken ben ik bezig geweest met het aanpassen van de tuin zodat ik meer ruimte heb voor het opknappen van auto’s. Ik heb nu nog een stuk tuin over waar ik wat mee wil doen. Ik heb daarom gekeken bij inground trampolines of er een leuke tussen zit voor mijn neefje en nichtjes. Deze trampolines kun je ingraven in de tuin waardoor je geen vangnet aan de zijkant nodig hebt. Met zo’n trampoline in de tuin willen ze vast nog liever langskomen! Ik ga nog even met mijn zus overleggen wat zij van dit idee vind, aangezien het haar kinderen zijn. Al verwacht ik dat ze het een goed idee vindt. In het voorjaar kan ik dan nog wat tuinplanten bij direcplant bestellen, omVanavond wil ik nog een boormachine kopen zodat ik de laatste haakjes in huis op kan hangen. Ik heb laatst nieuwe haakjes gekocht voor in de hal en voor in de keuken. Erg handig om jassen, sjaals en handdoeken aan op te hangen! Voorlopig ben ik dan klaar met de klusjes in huis.


Leave a Reply