Tuin op een lager pitje

oktober 26, 2016  |  Hobby's, Klussen

Ik heb de jas van PME Legend bij Express Wear besteld maar het schiet niet erg op met de tuin. Ik wilde een boom planten en wat verlichting plaatsen, maar er kwam een autoproject tussen. Een vriend van mij had een collega naar mij verwezen om zijn auto op te knappen. Ik ben natuurlijk goedkoper dan een garage en het levert mij weer een mooi zakcentje op! Afgelopen weekend bracht de collega zijn auto langs om te bespreken wat eraan moest gebeuren. Na het gesprek wilde ik meteen met zijn auto aan de slag.

 

Aan de slag met de auto

De auto zelf reed nog prima, maar de binnenkant kon wel een opknapbeurt gebruiken. Ik heb de leren bekleding flink schoongemaakt en behandeld zodat die weer lang mooi blijft. Ook bestelde ik nieuwe automatten, want de oude waren echt te smerig. Beetje zonde van de tijd om daar op te gaan boenen terwijl je gloednieuwe kan kopen. Ik ging op zoek naar rubberen automatten want daar vroeg de collega specifiek om. Dat was even een zoektocht, maar het is gelukt. Om het af te maken heb ik grondig de stofzuiger erdoor gehaald en het zag er weer als nieuw uit. Het was wel even wennen om weer voor iemand te werken met specifieke eisen. Ik pas normaal gesproken auto’s aan naar eigen smaak, dus ik moest me af en toe wel even inhouden! Waar ik ook aan moest wennen was dat ik mijn baard zou scheren voor de beste man langskwam, haha! Ik heb speciaal daarvoor zelfs extra scheerschuim besteld! Het leek me wel zo professioneel om netjes voor de dag te komen. Misschien houd ik aan deze klus wel een vaste klant over!


Leave a Reply