Projectje bij huis

oktober 21, 2016  |  Contact

Ik mag de tuin wel weer een keer gaan aanpakken. De laatste tijd was ik zo druk bezig met de keuken en met verschillende auto’s, dat ik geen tijd had om de tuin te doen. Nu het herfst is valt het me op hoe kaal mijn tuin ineens lijkt. Ik wil een kleine boom gaan planten zodat ik wat meer hoogteverschil in de tuin heb. Dan ziet het er vast een stuk minder saai en kaal uit.

Bezig voor de winter

Om mijn tuin helemaal klaar te maken voor de winter wil ik ook wat led tuinspots plaatsen. Als ik ’s avonds op de bank zit en de tuin inkijk, dan zie ik alleen maar dat het donker is. Gisteravond was ik een beetje op tv aan het zappen. Toen viel ik in een programma waarbij ze een tuin gingen opknappen. Daar hadden ze ook gebruik gemaakt van spots in de tuin om meer sfeer te creëren. Als je die spots ’s avonds aandoet ziet de tuin er zo gezellig uit! Dat is een veel beter uitzicht dan zo’n donkere vlek achter je raam. Het lijkt me ook handig in de zomer, dan kun je nog lekker lang buiten blijven zitten. Binnenkort ga ik dus op zoek naar mooie spotjes voor mijn eigen tuin. Ik moet daarnaast nog een nieuwe jas kopen. Ik denk dat ik voor één van de Pall Mall jassen ga, die heb ik eerder gehad en die zijn erg comfortabel. Deze winter kan ik zo’n jas zeker weer gebruiken.


Leave a Reply