Niet zo’n positieve eerste blog…

maart 8, 2016  |  Klussen

Dit begint niet zoals ik gehoopt had! Ik kan niet zo positief beginnen aan mijn eerste blog: mijn afzuigkap doet het namelijk niet meer. Ook al hou ik van klussen, kapotte apparaten zijn niet mijn favoriete klusjes. Aan auto’s sleutelen is geweldig, maar ik zou niet weten hoe ik een afzuigkap weer aan de praat krijg. Ik zal dus vandaag een nieuwe moeten bestellen.

Een nieuwe afzuigkap uitkiezen

Het is eigenlijk niet zo raar dat die afzuigkap het nu ineens begeeft. Ik woon hier al een tijd en het is een beetje een oud huisje, dus ik was waarschijnlijk ook wel toe aan een nieuwe. Eens zien of ik een mooie afzuigkap kan vinden, dan kan ik meteen zo’n mooie inbouw afzuigkap bestellen. Mijn oude viel best op in de keuken waar ik me aan ergerde. Ik heb er veel liever eentje met een mooi design en die bij  rest van de keuken past. Ik ga hem nu bestellen, want dan kan ik hem volgende week direct installeren. Dat kan ik dan weer wel! Dan heb ik in ieder geval weer een project om uit te voeren en ik weet zeker dat de montage perfect is, haha. Ik bestel hem trouwens online, want ik weet nu hoe dat moet. Laatst heb ik dat voor het eerst gedaan. Ik bestelde een van die grote maten overhemden (ja, die heb ik nu helaas nodig, haha!). Die werd snel en in goede staat geleverd, dus ik wil wel eens zien of dat met een afzuigkap ook zo goed gaat!


Leave a Reply