Meer ruimte creëren

oktober 30, 2016  |  Klussen

De tuin wordt eindelijk aangepakt, maar het gaat wel iets anders dan ik eerst had gepland. In plaats van mooie bomen en sfeervolle verlichting kies ik nu voor een praktische indeling van mijn tuin. Ik ben regelmatig bezig met het opknappen van auto’s en daar wil ik mijn tuin nog beter op afstemmen. Misschien dat ik dan nog meer klussen tegelijk uit kan voeren. Dat zou mooi zijn!

De aanpassingen in de tuin

Ik laat nu bijvoorbeeld grof grind plaatsen zodat ik de auto’s wat makkelijker kan verplaatsen. Dat werkt een stuk beter dan dat ik de auto’s over het gras of los zand moet rijden. Ook ga ik een mooie douglas overkapping maken om nog een extra auto eronder kwijt te kunnen. Ik merk namelijk dat ik een beetje last heb van ruimtegebrek. Pas geleden heb ik een prachtige oude Morris Garage gekocht, maar ik kon hem niet meer kwijt in de garage. Dat is zo zonde van zo’n mooie auto! Straks wordt hij helemaal vies van de regen en de modder, bah! Ik heb nog wel geprobeerd om dit probleem op te lossen. Met een Makita afkortzaag heb ik een paar aanpassingen in de garage gedaan, zoals het afzagen van houten delen die uitstaken. Helaas was dat niet voldoende en de auto past er nog steeds niet in. Gelukkig kan ik die binnenkort onder de overkapping neerzetten. Ik ben heel benieuwd hoe het er straks uit komt te zien. En ik ben nog nieuwsgieriger naar de ruimte die ik krijg voor de auto’s!Leave a Reply