Kosten weer terugwinnen

Kosten weer terugwinnen

maart 29, 2016  |  Klussen

Ook al ben ik erg blij met de vernieuwingen in mijn huisje, het is toch allemaal niet zo goedkoop. Vooral de afzuigkap kostte meer dan verwacht, maar daar doe je natuurlijk wel weer jaren mee. Op zich kan ik dat wel betalen, maar ik wil wel altijd wat geld hebben voor mijn hobby’s. Ik heb hier al een tijdje een auto staan, dus die moet ik maar even goed opknappen zodat ik hem kan verkopen. Zoveel tijd kost dat niet, want ik hoef slechts de olie te vervangen.

Geld verdienen met mijn hobby

Het opknappen van die auto is niet eens zoveel werk, want ik hoef alleen maar de olie te vervangen. De lak is prima, het interieur is netjes en de auto rijdt als een trein, haha. De olie die ik daarvoor gebruik is bijna altijd motorolie 5w30. Dat werkt eigenlijk altijd erg goed, maar daar ben ik nu helemaal doorheen. Deze keer ga ik dus 4-Takt olie gebruiken, dat vind ik ook prima werken! Zodra ik dat gedaan heb hoop ik dat ik de auto meteen kan aanbieden via het internet. Ik heb trouwens nog iets ontdekt waardoor je een auto snel kan verkopen! Dat zal ik natuurlijk even met jullie delen. Ik merk de laatste tijd dat het plaatsen van een telefoonhouder in de auto veel sneller kopers trekt. Daar vragen mensen namelijk vaak om. Daarom plaats ik zo’n telefoonhouder auto nu eigenlijk standaard in de auto, dan kan ik mooi wat extra geld bij de prijs optellen!


Leave a Reply