Hollander Techniek streeft naar perfecte integrale technische totaaloplossingen

mei 25, 2018  |  Kantoor

Hollander Techniek streeft naar perfecte integrale technische totaaloplossingen 
Als geen ander is Hollander Techniek, hét adres dat integrale technische oplossingen biedt voor onder meer elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, industriële automatisering, zwembadtechniek, robotisering en retailtechniek, grensverleggend bezig. Het verleggen van grenzen is een continu proces. Hollander Techniek bewees al door het combineren van kennis, ervaring en passie die grenzen ook daadwerkelijk te kunnen verleggen en door de bedrijfscultuur blijft het bedrijf ook voortdurend in beweging. En dat is voor zowel de klant als voor de medewerkers bijzonder prettig en levert alleen maar winnaars op. 

 

Proceseigenschappen en mogelijkheden

De verwachtingen van de klant en de buitenwereld telkens opnieuw weer overstijgen, dat is waar Hollander techniek telkens weer (en met succes) naar streeft. Hoe? Door met name continu onderzoek te doen naar proceseigenschappen en mogelijkheden. De vraag die daarbij steeds gesteld wordt is hoe het de gebruiker nog gemakkelijker gemaakt kan worden en hoe producten en processen verbeterd kunnen worden. Het is dagelijkse kost voor de professionals van Hollander Techniek, die kennis, passie en drive combineren met extra aandacht voor zaken als functionaliteit, efficiency en duurzaamheid. 

 

Innovatief, grensverleggend en specialistisch 

Behalve innovatief, specialistisch en grensverleggend wordt Hollander Techniek gekenmerkt door een open karakter. Samenwerking en open staan voor innovatie geldt ook al als specifieke kracht van dit bedrijf, dat graag de uitdaging van zowel grote als kleine complexe projecten aangaat. Het streven is altijd een zo goed (lees: het beste) mogelijk eindresultaat te bieden. Het familiebedrijf dat ondertussen al weer veertig jaar bestaat, biedt zowel medewerkers maar zeker ook klanten altijd uitdagingen. Het bedrijf is nadrukkelijk meegegroeid met het nog steeds groeiende klantenarsenaal, dat ondertussen gewend is aan de soms verbluffende technische oplossingen die het biedt voor elk probleem. Hollander Techniek streeft naar totaaloplossingen en daarbij krijgen de medewerkers alle ruimte voor eigen initiatief en eigen ideeën. Leren en door ontwikkelen zit niet voor niets verankert in de bedrijfscultuur. 


Leave a Reply