Geen gewone middag

januari 20, 2017  |  Contact

Deze middag wilde ik lekker koken, maar dat ging een beetje mis. De hele afzuigkap wand zat onder de wijn nadat ik de fles opende. De wijn was waarschijnlijk gaan gisten in de fles! Ik moet toegeven dat die wijn er ook al een tijdje stond, voortaan maar wat sneller opdrinken dus! Het was erg jammer, want het is een wijn die ik vaker in huis heb: een heerlijke Moscato d Asti. Ik zal dus maar een nieuwe fles bestellen. Het eten werd lekker, maar ik miste wel de smaak van de wijn. Ik maakte spaghetti bolognese en daar hoort voor mij echt wijn in! Ook deed ik een ciabatta in de oven zodat ik dat in de saus kon dippen. Wat nog over is eet ik vanavond lekker op.

Neefje aan de telefoon

Mijn neefje belde vanochtend nog trots op dat hij een stoere bestuurbare auto had gekregen. Hij vertelde enthousiast over alle functies en waar hij ermee gereden heeft. De auto is van het merk Traxxas, dus dat zal niet goedkoop zijn geweest! Mijn zus heeft haar zoon een tof cadeau gegeven. Ik vind het erg mooi om te zien hoe de interesse van mijn neefje ook naar auto’s gaat. Het zit in de familie! Dat verklaart ook waarom hij zo graag mee gaat als mijn zus op bezoek komt. Hij vraagt dan ook of hij de auto’s even mag bekijken en dat vind ik natuurlijk geen probleem. We hebben afgesproken dat hij binnenkort weer langskomt met zijn moeder en zusjes. Gezellig!


Leave a Reply