Familie komt eerst

september 18, 2016  |  Hobby's

Ik ben weer eens bij mijn zus op bezoek geweest. We hadden elkaar een tijdje niet meer gezien en ze belde me om te vragen of ik langs wilde komen. Dat leek mij wel gezellig! Ik heb haar getrakteerd op leuke Dubarry laarzen. Daar was ze erg blij mee, want mijn zus maakt graag wandelingen. Voor de kleine heb ik ook meteen wat tafelvoetbal onderdelen meegenomen, want hij vindt dat heel stoer.

Raad van mijn zus

Ik heb een heel gezellig dagje bij mijn zus gehad. We hadden het over van alles en nog wat. Mijn zus geeft altijd goede raad, dus ook bespraken we enkele problemen. Zo vertelde ik dat ik zo’n last had van droge ogen, vooral als ik een tijdje aan de auto’s sleutel in de garage. Mijn zus raadde me Dailies AquaComfort Plus aan. Zij draagt die lenzen nu ook een tijdje en volgens haar is het echt een verbetering. Dat ga ik dan ook maar even proberen. Ik wil natuurlijk wel gewoon met de auto’s bezig kunnen zijn! Ik heb niet alleen voor mijn zus en de kleine wat gekocht, maar ook voor mezelf. Naast de jacuzzi waar ik laatst over vertelde heb ik ook dimmers voor de terrasverwarming gekocht. Nu is mijn relaxplek buiten helemaal af! Het is echt heerlijk om ’s avonds nog even in de jacuzzi te liggen en even wat lekkers te drinken en eten. Gelukkig heb ik terrasverwarming, want dan kan ik ook als het kouder wordt in de tuin blijven ontspannen.Leave a Reply