De afzuigkap heeft een staartje

maart 22, 2016  |  Klussen

Zoals ik de vorige keer al vertelde ontving ik mijn nieuwe afzuigkap. Die heb ik een paar dagen later gemonteerd, nadat ik de nieuwe schroevendraaiers binnenkreeg. Het plaatsen van de afzuigkap was een succes, want hij werkt goed (beter dan mijn vorige) en ik vind hem ook nog eens mooi. Ik hou wel van afzuigkappen die zo zijn ingebouwd, beter dan van die open afzuigkappen. Deze valt bijna niet op en dat is precies wat ik zocht! Helaas verliep het monteren toch niet helemaal vlekkeloos, letterlijk…

Het monteren ging toch niet helemaal goed…

Een paar dagen nadat ik de nieuwe afzuigkap ingebouwd had, kwam ik er namelijk achter dat mijn witte gordijnen die in de keuken hangen heb besmeurd. Er zitten allemaal vieze vlekken in en dat zal wel gebeurd zijn toen ik bezig was met het inbouwen. Wit is ook niet echt een  top kleur om vlekken in te krijgen, want die krijg je er amper uit en ze vallen zo op. Tegen viezigheid in mijn huisje kan ik echt niet! Ik keek eerst gewoon weer naar witte gordijnen, maar het voordeel van dit alles is dat ik nu grijze gordijnen kan ophangen, want die wilde ik eigenlijk al een tijdje en worden minder zichtbaar vies. De keuze is gevallen op de grijze gordijnen uit de afbeelding hierboven. Dat past denk ik beter bij de rest van mijn interieur. En de kans dat ik daar vlekken in krijg is toch wat minder, haha! Zo wordt mijn huis er uiteindelijk wel mooier van, ondanks dat ik dat helemaal niet zo gepland had! Nieuwe afzuigkap, nieuwe gordijnen die ik al wilde, ik word steeds gekker op mijn oude huisje!


Leave a Reply