Bij sporten hoort ook rusten!

september 9, 2016  |  Hobby's, Klussen

Ik ga weer beginnen met tennis. Dat heb ik vroeger ook wel eens gedaan en het leek mij leuk om dat weer op te pakken. Mijn oude tennisspullen heb ik al jaren geleden weggegooid, dus ik heb meteen de juiste spullen besteld bij KCTennis. Over twee weken ga ik beginnen en dan is het natuurlijk wel fijn om goede spullen te hebben. Een goede vriend van me speelt ook tennis, dus ik kan mooi met hem oefenen!

Druk bezig en relaxen

Ook al ben ik vaak bezig met het sleutelen aan auto’s en met sporten, ik weet ook dat het erg belangrijk is om je spieren te laten rusten. Natuurlijk weet ik dat maar al te goed en ik heb speciaal daarvoor een jacuzzi! Lekker even ’s avonds in de jacuzzi relaxen. Ik voeg soms ook wat jacuzzi geuren toe, dat zorgt helemaal voor een ontspannend moment. Gisteravond heb ik dat bijvoorbeeld gedaan, daar was ik wel even aan toe! Ik heb namelijk nieuwe hanglampen opgehangen en tuinplanten in de tuin gezet. Mijn oude lampen in de woonkamer vond ik al een tijd niet mooi meer, dus die heb ik zelf vervangen. Ook mijn tuin kon wel wat nieuwe planten gebruiken. Ik heb alle oude planten eruit gehaald en met de nieuwe planten ziet het er een stuk beter uit. Zoals je leest was ik weer druk met verschillende bezigheden, maar het was alleen maar leuk. Als je tussendoor even ontspant is het ook helemaal niet erg om in de weer te zijn vind ik zelf!


Leave a Reply