Bierviltjes bedrukken

maart 20, 2018  |  Contact

Bij marketingmiddelen denk je vast niet meteen aan bierviltjes. jammer, want bierviltjes bedrukken kan een handige en voordelige manier zijn om potentiële klanten te bereiken. Er zijn verschillende manier om de juiste doelgroep hiermee te bereiken.

Adverteren in de regio

Heb je een bedrijf waarmee je je richt op de lokale markt? Dan kun je ervoor kiezen om de plaatselijke voetbalclub te sponsoren, waardoor je bedrijfsnaam op de shirtjes van de voetballers komt te staan. Je kunt echter ook op andere manieren je potentiële klanten te bereiken. Laat een stapel bierviltjes drukken en vraag lokale eetgelegenheden en cafés of ze deze willen gebruiken. Hun klanten krijgen de bierviltjes onder ogen. Als hier lokale klanten tussen zitten, bereik je dus weer potentiële klanten. Natuurlijk kun je dit principe ook toepassen op locaties buiten de regio, wanneer je ook klanten buiten deze regio zoekt. Het wordt dan alleen een stuk lastiger om de juiste plekken te vinden. In ieder café in het land jouw bierviltjes neerleggen voert wat ver.

Laagdrempelige reclame

Een belangrijk voordeel van bierviltjes is dat je ze kunt bedrukken met reclame, zonder dat het een erg nadrukkelijk reclamemiddel is. Er zijn heel wat mensen die deze minder nadrukkelijke vorm van reclame meer waarderen dan het ontvangen van een brochure of flyer. Overigens hebben al deze vormen van reclame hun eigen voordelen en nadelen. Kijk daarom goed naar je doel, voordat je een keuze maakt voor een bepaald reclamemiddel. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om van verschillende vormen gebruik te maken, zoals een combinatie van bedrukte bierviltjes en losse flyers. Hoe je dit aanpakt hangt onder meer af van het budget dat je hebt. Op zich zijn al deze reclamevormen redelijk voordelig, maar al met al kan het best wat kosten. Het is daarom aan te raden om hier van tevoren een gedegen marketingplan voor opstelt. Zo voorkom je verrassingen op een later moment.

Bierviltjes laten drukken

Heb je besloten dat je bierviltjes wilt inzetten als onderdeel van je marketing? Dan is de volgende stap het ontwerpen van de viltjes. Bedenk wat je precies wilt laten zien. Kies je alleen voor het bedrijfslogo, of wil je er een korte tekst bij hebben? Een bierviltje is beperkt wat betreft ruimte, dus het is belangrijk om daarmee rekening te houden. Het is jammer als mensen uiteindelijk je tekst niet kunnen lezen, doordat deze te klein is afgedrukt. Over het algemeen werkt een logo op het viltje daarom het best, maar uiteraard is het goed om zelf de mogelijkheden te bekijken. Neem eventueel contact op met de klantenservice als je meer wilt weten. Ook aan de hand van de aanleverspecificaties zal een en ander al duidelijk worden. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de keuze maken voor de vorm en kleuren van de bierviltjes. Er is dus heel wat mogelijk!


Leave a Reply