Afzuigkap is geleverd

maart 15, 2016  |  Klussen

In de vorige blog vertelde ik al dat mijn afzuigkap er ineens mee ophield. Een tijdje terug had ik daarom een nieuwe kap besteld, zo’n stijlvolle inbouw afzuigkap. Gisteren heb ik hem ontvangen, dus nu kan ik beginnen met klussen. Het is toch best lastig koken zonder zo’n apparaat, dus ik ben blij als ik hem gemonteerd heb. Want ja, dat doe ik natuurlijk zelf! Ik ben een pietje precies zoals je al weet, dus ik laat liever niet een ander in mijn huisje klussen.

Beginnen met klussen

Voordat ik echt ga beginnen met die afzuigkap inbouw, heb ik wel een nieuwe set met schroevendraaiers nodig. Mijn oude schroevendraaier heeft jammer genoeg niet de juiste afmetingen. Ik wil wel dat het netjes gebeurt, dus dan heb ik ook het juiste gereedschap nodig. Gelukkig heb ik al een site gezien met enorm veel schroevendraaiers, elke die jij je maar kan voorstellen. Als ik daar dan toch een schroevendraaier ga bestellen dan koop ik ook meteen wat steigerhout schroeven. Die kan ik goed gebruiken als ik nog tafels ga maken in de garage. Ik heb namelijk nog wat steigerhout liggen dat ik gekregen heb van vrienden en stiekem ga ik zelf ook graag op zoek naar bruikbare materialen. Mijn garage is vrij ruim en die heb ik omgebouwd tot mijn eigen plekje speciaal voor klussen. Ik denk eraan om tafels van verschillende afmetingen en met verschillende vormen te maken. Misschien kan ik die wel verkopen om wat geld te verdienen. Dan heb ik weer wat geld om nog meer te klussen!


Leave a Reply