Afvalcontainer huren

februari 9, 2018  |  Klussen

Afval sorteren en op een correcte manier opslaan is belangrijk, en wel om verschillende redenen. Eerst en vooral geeft het je de mogelijkheid om overzicht te houden op de werkplaats. Daarbij draagt het bij aan een milieuvriendelijke verwerking van het afval, wat natuurlijk ook essentieel is als je op een verantwoorde manier wil werken.

Hoewel de meeste bedrijven en professionele werkplaatsen over hun eigen afvalbakken beschikken, is het altijd handig als je er één kan huren. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je de juiste afvalcontainer huurt. Welke mogelijkheden er zoal zijn maakt het onderstaande overzicht duidelijk.

Afvalcontainers voor elke mogelijke situatie

Afval is een overkoepelende term voor verschillende resten – of dat nu tuinafval, leerafval of afval van bouwwerven is. Tegenwoordig bestaat er voor elk soort afval een andere container:

Een afvalcontainer voor hout

Hout afvalcontainers zijn ideaal voor bouwbedrijven die vaak met hout werken, of timmermannen die hun afval overzichtelijk willen sorteren. Dergelijke contains zijn geschikt voor hardboard, spaanplaten, houten meubelpanelen en duren zonder glas. De containers zijn in uiteenlopende formaten beschikbaar, waardoor er voor elk bedrijf of zelfstandige wel een oplossing bestaat.

Een afvalcontainer voor dakleer- en afval

Het afwerken en bedekken van een dak is een heuse opdracht waar heel wat bij komt kijken, waaronder leer- en dakafval. Ook in dit geval is een goede container belangrijk. Van dakleer- en grind tot sloophout en isolatiemateriaal, deze containers zijn speciaal gemaakt voor het opslaan van alle soorten dakafval.

Een afvalcontainer voor groenafval

Ook zijn er speciale containers voor vegetatie, groenafval en alle gelijkaardige soorten afval. Struiken, gras, takken, enzovoort kunnen eenvoudig in zo’n container worden opgeslagen, die trouwens in verschillende afmetingen verkrijgbaar is.

Een afvalcontainer huren: een slimme zet

Of je nu op grote of kleine schaal afval wil sorteren, een afvalcontainer huren is een goed idee. Op die manier wordt werken niet enkel efficiënter, maar ook veel milieuvriendelijker!


Leave a Reply